FAQ

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Dan zijn we zeker dat ons Trui jou (snel) verder kan helpen. Stuur haar een mailtje via vragen@trooper.be of bel haar even op 0475/66.43.03.

Je kan de Botje op je computer downloaden via je smartphone. Je vindt ‘m hier in de App Store en in de Play Store. We raden jou aan om de Trooper app aan je favoriete apps toe te voegen (balkje onderaan op je smartphone), zodat je hem bij elke zoekopdracht snel terugvindt.

We werken hard aan een versie van Botje die hetzelfde zal doen als de app. Dit wordt een extensie die je op je computer kan installeren.

Je kan dit meteen doen bij de installatie van de Trooper app. Wil je dit later doen, dan kan dit op deze manier:

  • Op je Android-smartphone: Klik op Instellingen > Geavanceerd > Standaard apps > Browser app. Kies daar voor de Trooper Browser.
  • Op je Apple-smartphone: Klik op 'Instellingen' en scrol omlaag totdat je de Trooper Browser-app vindt > Klik op de app > Klik vervolgens op 'Standaard browserapp' > Selecteer de Trooper Browser om deze als standaard in te stellen.

We raden je ook aan de Trooper app bij je favorieten (balk onderaan smartphone) te plaatsen zodat je hem gemakkelijk terugvindt.

Neen. Je kan de Trooper Browser als standaard browser gebruiken, want hij heeft dezelfde gebruikerservaring als je huidige browser. Je kan ermee surfen op het internet, je e-mails checken,…We raden je dus aan je huidige browser door de Trooper Browser te vervangen, en dus op dezelfde plaats op je computer/smartphone te zetten als waar je huidige browser nu staat. Je bookmarks/favorieten en Google-wachtwoorden worden mee overgenomen uit je huidige browser. Je gebruikerservaring blijft dus hetzelfde en zo hoef je niet meer langs de Trooperpagina van je vereniging te passeren om commissie voor jouw aankopen in te zamelen.

Als je gebruik maakt van een webshop-app, wordt je aankoop niet geregistreerd, aangezien zij geen third party cookies accepteren. Je voltooit je aankoop dus best via de website van de desbetreffende webshop in onze app als je je vereniging aan commissie wil helpen. De Bol.com-app is een uitzondering. Hierin worden jouw aankopen wel geregistreerd op voorwaarde dat je via de Trooper app richting de Bol.com app surft (bijvoorbeeld via zoekresultaten). Alleen dan kan Botje zijn werk doen.

Met onze Trooper Browser hebben we als doel om verenigingen zoveel mogelijk extra steun te laten inzamelen. Maar dit steeds met respect voor jouw veiligheid en data. Uitgebreide info over hoe we met je privacy omgaan, vind je hier.

De gebruikerservaring van onze browser komt overeen met deze van je huidige browser. Je kan er mee surfen, opzoeken, mailen, … Er zijn wel enkele functionaliteiten die we stapsgewijs nog verder gaan uitbreiden. Vandaag kan je nog geen extensies of plugins toevoegen. Ook incognito surfen is niet mogelijk (aangezien we anders jouw aankoop niet kunnen registreren).

Wanneer je de Trooper app voor het eerst opent, vragen we je de vereniging te kiezen die je wil steunen. Je kan deze altijd wijzigen bij de instellingen van de app.

Dat kan bij de instellingen van de app. Klik op de drie puntjes rechts bovenaan in de Trooper app en klik op ‘Instellingen’.

Je betaalt je aankopen zoals altijd rechtstreeks aan de shop. Wij zorgen er enkel voor dat de commissie van jouw aankoop bij je gekozen vereniging terecht komt.

Indien je dit aangeven hebt bij de installatie van Botje, sturen wij je binnen de 48u na je aankoop een bevestigingsmail waarin je kan zien hoeveel commissie je aankoop bij een Trooperpartner heeft opgebracht voor je vereniging.

Ja, dat is nog steeds mogelijk. Je vindt de Trooperpagina van je vereniging door naar je vereniging te zoeken op https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen. Je bent dus niet verplicht om Botje te gebruiken, maar het is natuurlijk wel makkelijker.

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door jouw gebruik van Botje, een percentage van jouw aankoop aan je vereniging schenkt. Onze app zelf is volledig gratis.

Ja. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop, met of zonder Trooper. Het is de webshop waarbij je shopt die een percentage van jouw aankoop aan je vereniging schenkt. Ook de Trooper app is volledig gratis.

Trooper Browser

Credit symbol

Go Connect, 2023