Hoe maak je van de Trooper Browser een succes?

Eenmaal je iemand overtuigd hebt om de browser te gebruiken, is de trein vertrokken. Trek dus zoveel mogelijk mensen aan boord!

Geef stapgewijs de Troopervonk door

1. Installeer en gebruik hem zelf

Doe een echte vuurdoop en ontdek zelf hoe gemakkelijk hij is!

Download

2. Overtuig je bestuur

Roep je bestuurders, leidingsploeg, leerkrachten,... eens bij elkaar of plaats de browser als agendapunt op een vergadering. Zorg ervoor dat iedereen hem meteen installeert en dat ze anderen mee overtuigen zodat het vuurtje begint te lopen!

Download hier een korte powerpoint

3. Spreek leden en sympathisanten persoonlijk aan

Spreek de grootste enthousiastelingen in je vereniging aan en installeer samen met hen de browser. Zien gebruiken, doet gebruiken!

Hoe overtuig je best anderen?

Eén plaats met alle info

Wijs in al je communicatie naar onderstaande website door. Hier vinden jullie leden en sympathisanten alle informatie terug & kunnen ze de app downloaden.

browser.trooper.be

Ga voor een persoonlijke aanpak

We hebben heel wat kant-en-klaar communicatiemateriaal klaargezet dat jullie kunnen downloaden of gratis personaliseren via Canva. Check maar eens onderstaande voorbeeldje van dansvereniging Spotz-on!

Promoot de app voor dagdagelijks gebruik & en niet enkel als shopping app

Als gebruikers niet steeds surfen via de Trooper Browser kunnen ze net zoals bij trooper.be jullie vereniging al eens vergeten te steunen. Zorg er dus voor dat ze de Trooper Browser meteen voor zowel zoekopdrachten als aankopen gebruiken.

Instellen als standaardbrowser

Als gebruikers de browser instellen als standaardbrowser zal hij telkens openen wanneer ze een linkje openen & is jouw vereniging zeker dat ze geen commissie zal missen!

Demo instellen standaardbrowser

Instellen op home screen toestel

Help gebruikers om het icoontje van de app te slepen naar het home screen van je toestel, zo vinden ze steeds de weg naar de  browser wanneer ze willen surfen.

Demo instellen home screen

Iedereen overtuigen lukt enkel als je blijft communiceren, maar dat hoeft niet saai te zijn

We hebben alvast herinneringen voor de belangrijkste communicatiemomenten voor je klaargezet zodat je ze met één klik aan je eigen agenda kan toevoegen.

Voeg de communicatiemomenten toe aan je agenda

Trooper App

Credit symbol

Go Connect, 2023